About us

My photo
This page is about our goodies, about others goodies... About music,art,culture,design and whatever WE like anyway! Enjoy ;) if you like our products please Contact:infecteddesigners@gmail.com
Meinshopbeidawanda_300x75

Saturday, February 27, 2010

ETTEN-26/2/10@IANOS


Ευχαριστημένοι, αρκετά θα έλεγα….Αν αναλογιστείς ότι πέτυχες το θερμό χειροκρότημα από μια μητέρα που είχε ‘συρθεί’ εκεί μην έχοντας ιδέα τι θα ακούσει και καμία επαφή με το είδος της μουσικής. ’Τελικά αξίζει να αγοράζεις καμιά φορά δισκάκια’ Ε.
Προσπαθώντας να δώσει δικό της στίγμα η Ελένη Τζαβαρα, πήρε τον χρόνο της μετά την αποχώρηση από τους Film. Στις αρχές Νοεμβρίου του ‘09 κυκλοφορεί το “I know you ‘re behind me but i m not scared”. Τα χέρια στην παραγωγή βάζουν οι Coti K. και Μ.Δελτα. Παρόλο που σου μοιάζει σαν ηλεκτρονική καταιγίδα, έχουν χρησιμοποιηθεί τα πλέον απλά και βασικά wav στα kicks, percs και snares. Έτσι δυναμώνουν οι συνθέσεις. Οι απόλυτα ερμηνευτικές στιγμές της Etten και τα βίαια ξεσπάσματα. Το αποτέλεσμα είναι μια απίστευτη ομοιογένεια που μας έκανε να αγαπήσουμε το άλμπουμ και το χθεσινό live το απέδειξε.

No comments:

Post a Comment